\ EU subsidie advies - PEC Service

PEC Service

Het bureau met flexibiliteit en expertise

Neem contact op

Administraties en belastingadvies

Altijd een passende oplossing

Jarenlange ervaring

EU subsidie advies

Denk jij in aanmerking komt voor een EU subsidie en wil je hier meer informatie of advies over ontvangen? Wij beschikken over jarenlange ervaring in de administratieve subsidieondersteuning en bieden organisaties een helpende hand om doelen te realiseren. Met een persoonlijke aanpak en efficiënte werkwijze zijn wij jou graag van dienst.

Voor welke EU subsidie kom je in aanmerking? Ontvang advies!

De Europese Unie (EU) verstrekt subsidies aan bedrijven, overheidsinstellingen en maatschappelijke organisaties. We zijn gespecialiseerd in de administratieve ondersteuning en coördinatie van projecten in life sciences, maar ook technische systemen, energie & milieu hebben onze aandacht. Door onze samenwerking met derden versterken we onze positie en aandachtsgebieden waardoor we flexibel en concurrerend zijn. Op die manier voorzien wij jou van optimaal advies als het aankomt op EU subsidie.

Kennis maken? Maak een afspraak!

Heb je interesse en wil je informatie of advies over de verschillende EU subsidies? Welke subsidie aansluit bij jouw onderneming? Maak dan een afspraak met PEC Service voor een kennismakingsgesprek. Hiervoor neem je contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0487 – 53 10 79. Heb je vragen over subsidietoekenning? Of wil je meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Neem dan ook contact op met het eerdergenoemde telefoonnummer.

Meer weten over onze diensten?

Wij staan je graag te woord.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht