Privacy

Privacy Policy en cookies

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van PEC Service. Je dient je ervan bewust te zijn dat PEC Service niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

In deze privacyverklaring informeren wij je hoe PEC SERVICE HR & FINANCE jouw persoonsgegevens verwerkt en gebruikt. PEC SERVICE HR & FINANCE respecteert de privacy van alle klanten, betrokkenen en ook  gebruikers van de website. https://pecservice.nl/ is de website van PEC SERVICE HR & FINANCE. De website van  PEC Service wordt beheerd door Jessy Sluiter.

PEC Service zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie, die wij ontvangen, vertrouwelijk wordt behandeld en niet zomaar in verkeerde handen kan vallen.

Het komt echter wel voor dat we gegevens delen met anderen, omdat zij ons ondersteunen in ons wer. Denk hierbij aan een hostingpartij, een Arbodienst, de Belastingdienst.

Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten en producten van PEC SERVICE HR & FINANCE. Wees je er dus van bewust dat PEC SERVICE HR & FINANCE niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van eventuele genoemde andere organisaties op de website van PEC SERVICE HR & FINANCE.

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is de nationale toezichthouder ter bescherming van jouw persoonsgegevens.

OVER ONS

De PEC Service HR & Finance website wordt beheerd door Jessy Sluiter. Wij zijn gevestigd op het Tarweveld 5, 6617 CD  BERGHAREN. KvK nummer 63518589.

Telefoon +31 487 53 10 79
Info@pecservice.nl

PERSOONSGEGEVENS DIE PEC SERVICE HR & FINANCE VERZAMELT

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die PEC SERVICE HR & FINANCE van jou kan verwerken:

  • voor- en achternaam
  • adres- of postbus gegevens
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • bedrijfsnaam
  • Gegevens over jouw activiteiten op de website
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt (bijvoorbeeld telefonisch, digitaal, in correspondentie, nieuwsbrief, aanvraag telefoongesprek).

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS

PEC SERVICE HR & FINANCE verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van klanten, betrokkenen of websitebezoekers, tenzij deze actief aan ons zijn verstrekt.

WAAROM IS HET VERWERKEN VAN PERSOONSGEGEVENS NODIG?

Voor het verwerken van persoonsgegevens moeten wij doelen hebben bepaald.

Wij kunnen bijvoorbeeld persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten of producten van PEC SERVICE HR & FINANCE en/of omdat je deze persoonsgegevens zelf (bijvoorbeeld door het invullen van het online contactformulier of toesturen van jouw gegevens voor de verwerking van jouw boekhouding, fiscale zaken, salarisverwerking, belastingaangiftes of personeelszaken).

De doelen van de gegevensverwerking moeten gerechtvaardigd zijn. Daarvoor zijn er in de Algemene Verordening Gegevensbescherming zes grondslagen vastgesteld, namelijk:

  1. Het algemeen belang
  2. Het gerechtvaardigd belang
  3. Vitale belangen
  4. Op basis van een overeenkomst
  5.  Op basis van een wettelijke plicht
  6. Op basis van toestemming

Bij ieder doel moet PEC SERVICE HR & FINANCE een grondslag hebben om persoonsgegevens te verwerken. In onderstaande tabel is dat weergegeven:

Doel Grondslag
1. Voor het afhandelen van jouw betaling Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst
2. Voor het verzenden van een nieuwsbrief en/of reclame Omdat jij toestemming hiervoor hebt gegeven
3. Om contact met je te kunnen opnemen (telefonisch, schriftelijk, e-mail, Whatsapp), indien dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst
4. Om je te informeren over nieuwe vergelijkbare diensten of eventuele wijzigingen van diensten Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst
5. Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst
6. Om diensten dan wel producten op te leveren Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst
7. PEC SERVICE HR & FINANCE verwerkt ook persoonsgegevens als ik hier wettelijk toe verplicht ben, zoals gegevens die we nodig hebben voor de belastingaangifte Voor het uitvoeren of naleven van een wettelijke verplichting

 

HOELANG JOUW GEGEVENS BEWAARD WORDEN

PEC SERVICE HR & FINANCE bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.  Wij hanteren de volgende bewaartermijnen:

  • gedurende de looptijd van een opdracht
  • volgens de Belastingwetgeving

GEGEVENS DELEN MET DERDEN/ANDEREN

PEC SERVICE HR & FINANCE verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou, omdat jij hiervoor toestemming hebt gegeven of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht (de verwerkers), sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. PEC SERVICE HR & FINANCE blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Met de derden die zelf verantwoordelijk zijn voor de verwerking (de zogenaamde verwerkingsverantwoordelijken), hoef ik geen overeenkomst mee af te sluiten.

 GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om je persoonsgegevens verwerkt door PEC SERVICE HR & FINANCE in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@pecservice.nl.
PEC SERVICE HR & FINANCE zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één maand, op je verzoek reageren. Als jouw verzoek buitenproportioneel of zeer specifiek is, dan kan de termijn worden verlengd met twee maanden.

 INTREKKEN, BEZWAAR, GEGEVENSOVERDRAAGBAARHEID

Je hebt het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door PEC SERVICE HR & FINANCE en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou beschik in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Bijvoorbeeld als je niet meer van mijn diensten en producten wil gebruik maken, maar naar een andere juridisch adviseur overstapt.

COOKIES

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van eventuele advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

TRACKING COOKIES

Wij gebruiken, met jouw toestemming, sitetracking van Grizzly Marketing. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s jij op onze website bekijkt. Hierdoor kunnen wij onze marketing, diensten beter aanpassen aan jouw interesses.

 GOOGLE ANALYTICS

Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

UITSCHAKELEN EN VERWIJDEREN

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.

SOCIAL MEDIA

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

LINKS

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten hradvies-online.info om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

BEVEILIGEN

Ik neem de bescherming van jouw gegevens serieus en neem adequate en passende maatregelen om bijvoorbeeld misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

De website van PEC SERVICE HR & FINANCE maakt bijvoorbeeld gebruik van een betrouwbaar SSL  Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

Als wij wijzigingen aanbrengen in mijn privacyverklaring, dan zal steeds de nieuwste versie hiervan geplaatst worden op onze website.

PEC Service HR & Finance

Januari 2019

Meer weten over onze diensten?

Wij staan je graag te woord.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht