\ RVO subsidie praktijkleren - PEC Service

PEC Service

Het bureau met flexibiliteit en expertise

Neem contact op

Administraties en belastingadvies

Altijd een passende oplossing

Jarenlange ervaring

RVO subsidie praktijkleren

Ben je op zoek naar een partner die je meer kan vertellen over de RVO subsidie praktijkleren en je hierbij kan ondersteunen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, want PEC Service is je graag van dienst! Wij bieden namelijk al jarenlang optimale subsidieondersteuning om ambities van bedrijven te realiseren. Daarbij kun je uitgaan van een persoonlijke aanpak en een efficiënte werkwijze, zodat wij jou de optimale ondersteuning kunnen bieden.

RVO subsidie praktijkleren: wat houdt het in?

Met de RVO subsidie praktijkleren worden bedrijven gestimuleerd om praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen aan te bieden zodat mensen die een beroepsopleiding volgen zich goed voorbereiden op de arbeidsmarkt. Wanneer kom je als bedrijf in aanmerking voor de subsidie? Als een leerling, deelnemer of student binnen jouw organisatie voor een bepaald aantal weken of maanden begeleid is, kom je als bedrijf in aanmerking voor de RVO subsidie praktijkleren. Na afloop van de begeleiding kan een aanvraag voor de subsidie worden ingediend bij de Rijksoverheid.

PEC Service biedt de ondersteuning die je nodig hebt

Wil je meer weten over de RVO subsidie praktijkleren of heb je vragen hierover? Neem dan snel contact op met PEC Service via 0487 – 53 10 79. Als subsidieadviesbureau bieden wij je de ondersteuning die je nodig hebt.

Meer weten over onze diensten?

Wij staan je graag te woord.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht