\ Subsidie BBL leerling - PEC Service

PEC Service

Het bureau met flexibiliteit en expertise

Neem contact op

Administraties en belastingadvies

Altijd een passende oplossing

Jarenlange ervaring

Subsidie BBL leerling

Wil je als bedrijf weten of je in aanmerking komt voor de subsidie voor een BBL leerling? Zoek je een partner die je hier meer over kan vertellen? Of wil je weten of je in aanmerking komt voor een subsidie voor een BOL leerling? Dan kun je uitstekend terecht bij PEC Service. Wij ondersteunen bedrijven al jarenlang met subsidieaanvragen om financiële, strategische en innovatieve ambities te realiseren. Hierbij verdiepen wij ons in jouw organisatie zodat je verzekerd bent van optimale ondersteuning.

Wanneer kom ik in aanmerking voor de subsidie BBL leerling?

Worden er binnen jouw bedrijf één leerling of meerdere leerlingen begeleid die een BBL opleiding volgen, dan kun je gebruikmaken van de RVO subsidie praktijkleren. Deze subsidie is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren om praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen aan te bieden aan mensen die een beroepsopleiding volgen. Je komt als bedrijf in aanmerking voor deze subsidie als je een erkend leerbedrijf bent en begeleiding geeft aan:

  • MBO studenten die een BBL opleiding volgen;
  • VMBO leerlingen die een leer-werktraject volgen.

Een leerling die een beroepsopleidende leerweg (BOL) volgt, komt niet in aanmerking voor een subsidie.

Meer weten? Neem contact op met PEC Service!

Wil je meer weten over de subsidie die je als bedrijf kunt krijgen voor de begeleiding van een BBL leerling? Of waarom je geen subsidie krijgt voor een BOL leerling? Dat is begrijpelijk, want de subsidiewereld is immers een ingewikkelde wereld die onderhevig is aan ontwikkelingen. Daarom zijn wij je bij PEC Service graag van dienst en vertellen we je graag meer over de subsidie voor de BBL en BOL leerling. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0487 – 53 10 79.

Meer weten over onze diensten?

Wij staan je graag te woord.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht