\ Aangifte Inkomstenbelasting over 2017 - PEC Service

Maak nu een afspraak voor de aangifte inkomstenbelasting over 2017.

De aangifte inkomstenbelasting moet dit jaar voor 1 mei 2018 worden ingediend. Het is mogelijk om uitstel aan te vragen bij de Belastingdienst, als uw aangifte niet op voor 1 mei 2018 kan worden ingediend. Wij verzorgen dit automatisch als u klant bij ons bent. Uw aangifte wordt dan later in het jaar door ons verzorgd.

Verschillende mogelijkheden om uw aangifte inkomstenbelasting laten verzorgen:

  • U maakt een afspraak en komt naar ons kantoor in Bergharen. Afspraken zijn mogelijk op vrijdag en zaterdag om 9:00 uur, 10:30 uur, 12:30 uur, 14:00 uur of 15:30 uur. En beperkt in de avonduren op maandag t/m donderdag.
  • U maakt een afspraak en wij komen bij u thuis om de aangifte te verzorgen. Dit kan op woensdag overdag en beperkt in de avonduren op maandag t/m donderdag.
  • U stuurt de documenten voor uw aangifte per e-mail of post naar ons toe. U ontvangt dan uw aangifte en de factuur per e-mail of per post retour.

Nieuwe klant?

Als u een nieuwe klant bent, is het altijd verstandig om eerst even telefonisch contact op te nemen. Wij sturen u dan een checklist, zodat u de juiste documenten verzamelt, meeneemt of opstuurt.

Heeft u vragen over uw aangifte inkomstenbelasting of wilt u graag een afspraak maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u onderaan de pagina.

Krijgt u belastinggeld terug en wilt u dat graag voor 1 juli 2018 ontvangen?

Dan is 30 april 2018 de deadline voor uw aangifte.