\ HR Advies - PEC Service

PEC Service

Het bureau met flexibiliteit en expertise

Neem contact op

HR advies

PEC Service verzorgt jouw personeelszaken. Speciaal voor ondernemers die kritisch zijn op hun personeelskosten en hun personeelszaken flexibel maar goed willen regelen. Omdat je geen HR Adviseur in dienst wilt, of omdat je tijdelijk extra mankracht nodig hebt voor een project of een vervanging.

HR advies op maat

Wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving en wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf hieraan voldoet. Personeelskosten zijn hoog en bijvoorbeeld bij ziekteverzuim is het belangrijk om onnodige sancties te voorkomen. En dat doen wij voor je. Wij zijn kritisch op de processen van het UWV en begeleiden jou daarin. We zijn er ook voor het re-integratietraject van je zieke werknemer. Maar ook als je afscheid wil nemen van een werknemer, staan wij je bij. Wij bekijken de beste mogelijkheden om jouw kosten zo laag mogelijk te houden.

Vaak is het handig als we bij jou op kantoor aan de slag gaan. Tussen de mensen en met alle info onder handbereik. Maar we kunnen ook op afstand zaken voor je regelen. Verder bieden we de mogelijkheid om een vraagbaak te zijn, niet alleen voor jou maar ook voor je personeel.

Contact

Wil je meer weten over onze aanpak? Of heb je een specifieke vraag of project? We maken graag een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Meer weten over onze diensten?

Wij staan je graag te woord.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht