\ Innovatiebox advies - PEC Service

PEC Service

Het bureau met flexibiliteit en expertise

Neem contact op

Administraties en belastingadvies

Altijd een passende oplossing

Jarenlange ervaring

Innovatiebox advies

Zoek je een partij die jou kan helpen met advies over de Innovatiebox? Dan benader je PEC Service. Wij bieden ondersteuning aan organisaties in vrijwel alle sectoren om innovatieve, strategische en financiële ambities te realiseren. Bij ons kun je een persoonlijke aanpak met een efficiënte werkwijze verwachten.

Met deskundig advies haal je het maximale uit de Innovatiebox

De speciale tariefbox binnen de vennootschapsbelasting wordt ook wel de Innovatiebox genoemd. Bedrijven die winst maken met innovatieve activiteiten komen in aanmerking voor deze box. Over deze winst geldt een belastingtarief van 5% in plaats van 20% of 25%. Dit levert een ondernemer een flink belastingvoordeel op. Op die manier wordt innovatie binnen bedrijven bevorderd. Wil jij in aanmerking komen voor de Innovatiebox? Of wil je hier het maximale uithalen Laat ons je dan helpen.

Welke voorwaarden zijn van toepassing?

Als je gebruik wilt maken van de Innovatiebox, dan gelden er een aantal voorwaarden. Je maakt winst met je bedrijf en je betaalt daardoor vennootschapsbelasting. En je hebt zelf een immaterieel activum voortgebracht waarvan je een octrooi of S&O-verklaring hebt ontvangen. Ten slotte is de winst die de innovatie oplevert, het gevolg van het verleende octrooi of de S&O-verklaring.

Optimaal resultaat

Een subsidieadviseur van PEC Service voorziet jou graag van advies over de Innovatiebox. Samen met jou verzorgen we de communicatie met de Belastingdienst en zorgen we gezamenlijk voor de bijbehorende onderbouwing. Dit zorgt voor een optimaal resultaat. Wil je meer weten over Innovatiebox advies? Of over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 0487 – 53 10 79.

Meer weten over onze diensten?

Wij staan je graag te woord.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht