\ WBSO advies - PEC Service

PEC Service

Het bureau met flexibiliteit en expertise

Neem contact op

Administraties en belastingadvies

Altijd een passende oplossing

Jarenlange ervaring

WBSO advies

Zoek je een subsidiebureau die jouw onderneming kan voorzien van WBSO advies? Omdat je graag ondersteuning wilt bij het aanvragen van deze subsidie? Schakel dan PEC Service in. Wij bieden bedrijven optimale subsidieondersteuning om ambities te verwezenlijken. Dit doen wij door onze inhoudelijke kennis te combineren met verdieping in jouw onderneming.

Waarom WBSO advies inwinnen?

De WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk) is een fiscale voordeelregeling waarmee de overheid ondernemers stimuleert om te ontwikkelen en te innoveren. Hiermee worden loonkosten gecompenseerd die nodig zijn voor onderzoek en ontwikkeling van innovatieve producten of processen. Ontwikkelt jouw organisatie innovatieve producten of is jouw organisatie bezig met innovatieve processen? Dan is PEC Service de specialist om WBSO advies in te winnen. Waarom? Dan weet je zeker of je in aanmerking komt voor de aantrekkelijke WBSO regeling. Daarnaast bieden wij een optimale ondersteuning bij de aanvraag en beantwoorden we al jouw vragen.

Schakel onze ervaren WBSO-experts in

Wil jij er zeker van zijn dat jouw onderneming optimaal profiteert van deze fiscale regeling? Neem dan contact op met onze WBSO-experts voor het maken van een afspraak. Bel hiervoor naar 0487 – 53 10 79. Wij voorzien jou van deskundig advies, zodat jouw bedrijf optimaal profiteert van de WBSO regeling. Bij vragen of voor meer informatie bel je ook naar het bovenstaande telefoonnummer.

Meer weten over onze diensten?

Wij staan je graag te woord.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht